DEKOVIĆEV ULOV ZA PRVO MJESTO

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 11. veljače 2013. - 18:23
Autor: 

Poznati ribar Ivica Deković iz Donje Lastve kod Tivta dobitnik je prve nagrade u siječanjskom kolu nagradne igre „Ulov mjeseca" koju priredjuje tivatska kompanoija „Una".
Dekoviću je prvo mjesto u ovoj sada već prestižnoj nagradnoj igri, veoma popularnoj među ribolovcima na Crnogorskom primorju, pripalo za ulovljeni kapitalni primjerak zubaca težine čak 8,2 kilograma. Njega je tivatski ribar ulovio na pendulu, sa udicom marke VMC 7, maestrom debljine 1 mm i pramulom debljine 0,8 mm, a njeska je bila živa lignja. Deković je pendulao na ulazu u Bokokotorski zaliv, na potezu od Prevlake do Mamule, pri čemu je imao izuzetno berićetan dan jer je pored ulovljenog „kapitalca" teškog preko 8 kilograma, ulovio još tri impresivna primjerka zubaca, pojedinačne težine 6,5kg, 5,1kg i 3,05 kilograma.

Drugo mjesto nagradne igre „Ulov mjeseca", pripalo je Srđanu Kosoviću koji se može pohvaliti brancinom težine 8,2 kilograma, dok je treća pozicija pripala Slađanu Klenku koji je ulovio lignju težine 0,7 kilograma.
S. Luković