TIVAT SE USPJEŠNO PREDSTAVIO NA SAJMU TURIZMA BEOGRAD 2013.

Time to read
1 minute
Read so far

Utorak, 26. veljače 2013. - 13:35
Autor: 

U periodu od 21. do 24.veljače 2013.godine Turistička organizacija Tivta je na zajedničkom štandu sa NTO Crne Gore i ostalim LTO predstavila svoju ponudu na 35. Sajmu turizma (ITTFA) u Beogradu.
Za ovu priliku Turistička organizacija Tivta je pripremila nove brošure "Otkrijte Tivat" i "Tivat na svakom koraku" koje je sa ostalim brošurama predstavila na Sajmu. Po prvi put na sajmu turizma u Beogradu, posjetioci su mogli vidjeti i posebnu brošuru Multimedijalne sale koja se nalazi u Općini Tivat, koja nudi i razvoj kongersnog turizma. Posjećenost sajma je bila jako velika, a turisti su najviše interesovanje pokazali za katalog privatnog smještaja, a mnogi od njih su izrazili želju da se na zidu njihove kancelarije nađe i plakat ŠB "Jadran" koji ove godine slavi 80-ti rođendan

Na štandu Turističke organizacije Tivta svoju ponudu su predstavili predstavnici Hotelske privrede HTP "Mimoza", HTP " Primorje", kao i vlasnik popularnog brod-restorana "Vodena kočija" koji je izazvao veliku pažnju.
Drugog dana sajma na štandu Crne Gore organizovan je "Happy hour" odnosno druženje uz tradicionalana jela i pića koji je bio posjećen od strane mnogih poslovnih partnera koji su izrazili oduševljenje zbog zajedničkog predstavljanja ponude Crne Gore na jednom štandu.
Štand turističke organizacije Tivta posjetio je i Ministar turizma Branimir Gvozdenović koji je izrazio zadovoljstvo zbog najava o produženju sezone i povećanom broju zainteresiranih gostiju.
Na ovogodišnjem sajmu turizma, najvećoj turističkoj manifestaciji u Jugoistočnoj Evropi, učestvovalo je preko 1000 izlagača iz 46 zemalja svijeta, koje su ponudili svoje turističke aranžmane za predstojeću sezonu, ali i druga putovanja za odmor.