GARDEROBU I OBUĆU ZA DJECU DONIRALO OKO 200 GRAĐANA

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 11. ožujka 2013. - 10:52
Autor: 

Oko 200 građana i osam kompanija i organizacija doniralo je u shopping centru Delta City izuzetno veliku količinu korištene i očuvane garderobe i obuće, kao i igračaka, tokom humanitarne akcije "Podijelimo jer, zajedno možemo više" koju je organiziralo Udruženje Roditelji.
Prikupljena pomoć je i uručena dijelu od ukupno 75 obitelji sa 220 djece koje su se prijavile udruženju Roditelji prethodnih dana, a koje su imale prioritet u raspodjeli.
Obitelji koje nijesu iz Podgorice moći će da donacije preuzmu u toku naredne sedmice u općinskim organizacijama Crvenog krsta Crne Gore, kojem će biti dostavljene i sve preostale količine prikupljenog.

Crveni krst, koji je sa sopping centrom Delta City partner udruženju Roditelji u ovoj akciji, prikupljao je u subotu donacije u opštinskim organizacijama od građana u ostalim crnogorskim gradovima.
Precizni podaci o prikupljenimdonacijama, kao i broju građana koji su se odlučili da na ovaj način pomognu porodicama kojima je takva vrsta pomoći potrebna, biće saopšten naredne sedmice nakon kompletiranja podataka iz Crvenog krsta.
"Roditelji" ocjenjuju da je ove godine akcija bila uspješnija i organizovanija uz pomoć partnera – sopping centra Delta City i Crvenog krsta, kao i medija.