KONCERTI U ORGANIZACIJI FESTIVALA KLAPA PERAST

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 26. ožujka 2013. - 10:49
Autor: 

U seriji klapskih koncerata koje organizira Festivala klapa Perast, sledećeg vikenda u Kotoru I Tivtu nastupiti će vokalna grupa "Konstantin" iz Niša, sa domaćim klapama.
Koncert u Kotoru biće održan u petak 29.ožujka u Kulturnom centru "Nikola Đurković" sa početkom u 20 sati. Gosti večeri su klape "Moderato cantabile" iz Kotora i "Jadran" iz Tivta.

Koncert u Tivtu biće održan u subotu 30.ožujka u Centru za kulturu u 20 sati. Kao gosti nastupiti će tivatske klape "Bellezza" i mješovita klapa "Veterani-vazda mladi".
Cijena ulaznica je 5 eur-a.
Vokalna grupa "Konstantin" već par godina osvajaja razne nagrade i stručnog žirija i publike na Festivalu klapa Perast, tako su prošle godine kompozicijom „Kraj mora zauvek" osvojilli u kategoriji Nova pjesma treću nagradu stručnog žirija za interpretaciju, muziku i aranžman i prvu nagradu publike.
Vokalna grupa "Constantine" iz Niša nastala je 2008.godine kao zajednička ideja glazbenika i ljubitelja vokalne kamerne glazbe sa težnjom da se ovom žanru priđe na malo drugačiji način. Programski okvir vokalne grupe je raznovrstan i baziran na delima domaćih i stranih autora etno, pop, rock, jazz, filmske i duhovne glazbe koja je tretirana na klapski način sa idejom da se izađe iz okvira konvencionalnog.