S. LUKOVIĆ - "POMORSKA LICA BOKE KOTORSKE"

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 05. travnja 2013. - 12:53
Autor: 

Naš gost emisije "Bokobran" bio je novinar i publicista Siniša Luković, jedan od najaboljih poznavalaca pomorske povjesti Boke, urednik emisje Radio Dux-a "Neptun" koja će ubrzo biti emitirana po stoti put sa naših valova.
Povod gostovanja našeg kolege je njegova najnovija knjiga "Pomorska lica Boke kotorske" koja treba uskoro da izađe iz tiska u nakladi knjžare "So" Nikole Malovića.

"U knjizi sam pisano ne samo o ljudima već i o drugim sapektima bokeljske pomorske povjesti, o značajnim brodovima značajnim događajima a vrijeme dešavanja istraživanja je sredina 19. do sredine 20.stoljeća. Na knjizi sam počeo raditi prije četri godine kako bi čitaocima i javnosti Crne Gore približio neke malo manje poznate detalje iz prebogate riznice bokeljskog pomorstva."- kazao je Luković.
U emisiji Siniša Luković govori o iskustvima i saznanjima prilikom studijskog boravku sa grupom novinara, u Americi u sklopu radionice istraživačkog novinarstva, trening centru delfina u San Diegu... Više možete poslušati u našoj emisiji Bokobran.
Audio: Bokobran 5.4.2013.