PK „PESTINGRAD“ PROSLAVIO JUBILEJ

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Nedjelja, 21. travnja 2013. - 23:36
Autor: 

Planinarski klub „Pestingrad" danas je proslavio 10. obljetnicu postojanja. Proslavi se odazvalo 170 planinara iz gotovo svih krajeva Crne Gore kao i susjedi iz Dubrovnika.
„Ovim putem još jednom se zahvaljujevo našim kolegama i drugovima iz: „Tim planinara" iz Trebjese - Nikšić PK „Visokogorci Crne Gore", PK „Piva" Plužine, PK „Krilaš" Šavnik, PK „Vjeverica" Kotor, PK „Rumija" Bar, PSK „Prekornica" Danilovgrad, PK „Kapetan Angel" Cetinje, HPD „Dubrovnik" Dubrovnik.Veliko Hvala pivari „Trebjesa" na nihovom pivskom poklonu.

Zahvaljujemo i svim onim klubovima i pojedincima koji su nam uputili čestitke preko mailova, a koji nisu bili u mogućnosti da nam se danas pridruže. Hvala i svim našim FB prijateljima koji nas svih ovih godina preko ovih stranica redovno prate. Posebno Hvala i našim članovima Antoniju i Ivanu koji su nam poslali poruku da su bezbijedno stigli na prvi bazni kamp na vrlo hladnim Himalajima.Jednostavno rečeno zahvaljujemo se svima na današnjem divnom druženju nad jednim od najljepših zaliva svijeta- kaže se u zvaničnom saopštenju PK „Pestingrad".
Team Radio Dux-a pridružuje se čestitkama.