FEŠTA BRODET FEST ODLOŽENA ZBOG LOŠEG VREMENA

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 23. svibnja 2013. - 19:43
Autor: 

Fešta Brodet fest biće organizirana 30. svibnja u Pržnu, saopšteno je iz Tuirističke organizacije Budve. Prethodno fešta je bila zakazana za 25. svibnja, ali zbog nepovoljnih vremenih prilika, organizator TO Budve, odlučila je da pomjeri termin održavanja za četvrtak 30. svibnja.
Manifestacija će biti otvorena svečanim defileom Gradske muzike Budve, u 18 sati, nakon čega slijedi bogat muzičko-zabavni i enogastronomski programom.
Fešta će početi od 18.30 sati dječijim programom ispred hotela "Maestral" za mališane uz animaciju umjetničke grupe "Alternacija" iz Novog Sada.

Centralni dio večeri je priprema i podjela primorskog specijaliteta - brodeta, od strane Udruženja šefova kuhinja Crne Gore, tu je i degustacija lokalnih poslastica i vina, uz koncerte klapa "Škuribanda" i "Castel Nuovo".
Programom je predviđeno da u 20.30 nastupe na koncertu grupe "Neon" iz Podgorice, a u 21.30 sati je organiziovano puštanje lanterni duž cijele plaže, nakon čega će nastupiti hrvatska glazbena zvijezda Toni Cetinski. Tačno u ponoć je prediđen veliki natromet.