ODRŽAN ORJENSKI MARATON

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 27. svibnja 2013. - 14:47
Autor: 

Orjenski maraton na stazi dugoj 24 kilometra po 14-ti put održan je proteklog vikenda. Start i cilj je bio planinarski dom na Orjenu Za Vratlom, a najviša tačka iznosi 1.894 metra nadmorske visine.
U teškim vremenskim uvjetima po kiši i snijegu pobjednica u ženskoj konkurenciji 14.Orjenskog maratona je Daliborka Davidović dok je u kategoriji muškaraca pobjedio Janko Gardović drugo mjesto zauzeo Darko Vidaković dok je treće mjesto pripalo Draganu Jovanoviću.

"Zbog loseg vremena nije se odazvao veliki broj učesnika ali ipak sve je proteklo bez problema.Bilo je kise, grada pa cak i snijega ne samo na stazi nego je i padao.Ovim putem se posebno zahvaljujem nasim dragim prijateljima iz Planinarskog kluba Vjeverica Kotor,Planinarima sa Cetinja Iz Planinarski Klub Kapetan Angel. Novoosnovanom Alpinistickom klubu "Niskogorci" Igalo. Daliborki Davidovic iz AK Budva kao i svim koji su uvelicali ovu nasu manifestaciju" - kaže se u zvaničnom saopštenju Planinarskog kluba "Subra".
Orjenski maraton održan je u organizaciji Planinarskog i Atletskog saveza Crne Gore, općine Herceg Novi i turističke organizacije Herceg Novog.
Audio: Daliborka Davidović pobjednica 14 Orjenskog maratona

Audio: Janko Gardović pobjednik 14.Orjenskog maratona