PJEŠAČKA TURA RADOVIĆI - ŽANJICE NOVOM PLANINARSKOM STAZOM

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 04. lipnja 2013. - 10:00
Autor: 

U organizaciji Sekretarijata za uređenje i zaštitu prostora opštine Tivat u nedelju 9.lipnja održaće se zvanično otvaranje prve uređene planinarske staze na području poluotoka Luštica. Riječ je o pješačkoj turi Radovići – Žanjice – Radovići dugoj 15 kilometara.
Svi zainteresirani mogu se prijave Sekretarijatu do 6.lipnja na e-mail urban-tivat@t-com.me ili na tel: 661 – 331.
Polazak je planiran ispred MZ Radovići u 8 sati 9. lipnja, i biće to prilika za jedno novo zajedničko iskustvo, istakli su organizatori.

Općina Tivat imenovana je od strane Ministarstva održivog razvoja i turizma Crne Gore za koordinatora tima za realizaciju planinarskih staza na teritoriji poluotoka Luštica, koje bi se nakon potrebnih radova stavile u funkciju turističkih i rekreativnih, ali i u edukativne svrhe, s obzirom na povjesnu važnost ovog područja.
Navedeni projekat planinarskih staza na poluooku Luštica pokrenut je na inicijativu kompanije „Luštica Development" A.D. Planinarsku stazu Radovići-Žanjice-Radovići uredio je planinarski klub "Subra" iz Herceg Novog, što podrazumjeva čišćenje, markiranje, izradu plana i postavljanje signalizacije.
Pridružite nam se u pješačenju planinarskom stazom Radovići-Žanjice- Radovići poručuju organizatori !!!