ADAPTIRANI BOKEŠKI D-MOL NA KAZALIŠNIM DASKAMA

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Subota, 08. lipnja 2013. - 11:34
Autor: 

Adaptirana kazališna predstava „Bokeški d mol", koju je po drami Stevana Koprivice režirao Milan Karadžić, biće premijerno izvedena u subotu 8.lipnja u 20 sati Velikoj sali Centra za kulturu Tivat.
Kazališni prvjenac Centra za kulturu Tivat „Bokeški d mol" biće ponovo dostupan kazališnoj publici. Jedna od najgledanijih predstava u Crnoj Gori izvedena 107 puta, gostovala u regionu više puta, dobitnica četri „Sterijine nagrade" kao i niz drugih, učestvovala na mnogim festivalima svoju novu premijeru imaće večeras i biće na repertoaru tijekom ljeta na Festivalu Purgatorije – priopćeno je iz tivatskog Centra za kulturu Tivat.

Vješto napisana melodrama koja govori o ljubav dvoje mladih - mlade peraštanke i francuskog oficira, na pogrešnom mjestu i u pogrešnom vremenu povjesnih i političkih okolnosti ljubavna priča...
U predstavi igraju Milena Dravić, Mladen Nelević, Jelena Simić, Momčilo Otašević, Emir Ćatović, Simo Trebješanin, Julija Milačić, Dejan Đonović, Andrea Mugoša, Branko Ilić i Stevan Radusinović.