„MERCEDES“ IZLAŽE JAHTE I AUTOMOBILE U PORTO MONTENEGRU

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 18. srpnja 2013. - 14:47
Autor: 

Čuveni njemački proizvodjač luksuznih automobila „Mercedes Benz" jača svoje prisustvo u elitnom nautičkom centru Porto Montenegro u Tivtu koji će biti matična luka za jedan od prvih primjeraka luksuzne motorne jahte koje će proizvoditi „Mercedeseova" nautička branša , firma „Silver Arrows Marine". Model njihove 14 metara duge „Granturismo" motorne jahte biće javnosti predstavljen na manifestaciji pod nazivom „Mercedes Benz Style Pavillon" koja počinje 27.srpnja u Porto Montenegro i traje do 11. kolovoza.

Osim što će moći medju prvima u svijetu da vide model jahte koja će od ljeta 2014, kao finalni proizvod, imati u Porto Montenegru svoju matičnu luku, posjetioci tivatske marine će tokom predstojećeg „Mercedes Benz Style Pavillon-a", moći da vide i najnoviji model „mercedesa S-klase" (W 222). Najprestižniji i najskuplji model medju „mercedesovim" limuzinama, nova S-klasa će oficijelno na svjetsko tržište izaći tek od jeseni, ali će par primjeraka tog tehnološki izuzetno sofisticiranog automobila već za desetak dana u Porto Montenegru moći da isproba nekoliko pažljivo odabranih potencijalnih kupaca.
Pored nove „S-klase", tokom predstojećeg „Mercedes Benz Style Pavillon-a", u Porto Montenegru će biti izložena još tri nespecifirana modela iz vrha ponude prestižnog njemačkog automobilskog brenda.
S. L