JADRAN-ŠKVER PUTUJE NA MEĐUNARODNO FINALE JADRANSKIH IGARA

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Nedjelja, 04. kolovoza 2013. - 12:25
Autor: 

Tim „Jadran–Škver" pobjednik je prvih Jadranskih igara u Crnoj Gori koje su održane u subotu na bazenu na Škveru. Ovom pobjedom Novljani su obezbjedili učešće u velikom finalu koje će biti održano u Hrvatskoj, Biograd na Moru 1.rujna.
U crnogorskom finalu takmičile su se dvije ekipe iz Herceg Novog „Jadran – Škver" i „Girica", ,,Uljari" iz Bara, tivatski „Galioti" i „Vapor.me" iz Podgorice. Snagu, umjeće i spretnost timovi iz Crne Gore su pokazali u letećem vaterpolu, trci bačvi, pršutu, spašavanju turistkinje, košarci i potezanju konopa.

Do posljednje igre bilo je neizvjesno ko će pobijediti, najbolji u potezanju konopa bili su Jadranaši koji su obezbjedili prvo mjesto. Više tisuća gledalaca su uživali u prvim crnogorskim Jadranskim igrama.
Veliko ovogodišnje finale Jadranskih igara okupiće 1.rujna u Biogradu na Moru ekipe iz Slovenije, Italije, Hrvatske i Crne Gore.
Organizatori Jadranskih igara u Herceg Novom su PVK „Jadran" i agencija ,,Adria events", a pomogli su i općina Herceg Novi, Turisitička organizacija Herceg Novi, kao i Udruženje građana ,,Izbor".