PRIJEM ZA TIVATSKE SPORTISTE

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 08. kolovoza 2013. - 12:45
Autor: 

Gradonačelnik Tivta Miodrag Kankaraš primio je danas sportiste Tivta koji su na proteklim sportskim takmičenjima osvojili odličja i ostvarili značaje sportske rezultate, Vjekoslava Paskovića, srebrno odličje na Svjetskom prvenstvu u vaterpolu, Miroslava Petkovića drugo mjesto u preciznom izbijanju boćanje na Mediteranskim igrama i Igora Lesa šesto mjesto u klasi "Laser standard" jedrenje na Europskom prvenstvu.
"Lijepo biti u ovoj ulozi i primiti sportiste koji donose medalje sa raznih svjetskih takmičenja. Na uspjehe i medalje su nas navikli boćari ali i vatorpolisti a posebno naš sugrađanin Vjekoslav Pasković koji igra uzuzetno zapaženu ulogu kao reprezentivac Crne Gore. Potruditi ćemo se da obezbjedimo ne samo kvaltetnu sportsku infrastrukturu već i da na kvalitetan način obezbjedimo uslove za život vrhunskih sportista našeg grada" - kazao je Miodrag Kankaraš.

Vaterpolista Vjekoslav Pasković izrazio je zahvalnost na prijemu te je istakao da kao ponosan građanin Tivta i član repezentacije su na najbolji mogući način poslali svijetu jednu lijepu sliku.
Zahvalnost su izrazili boćar Miroslav Petković i jedriličar Igor Les koji su se osvrnuli na predstojeće obaveze i nastupe na svjetskim i europskim takmičenjima, te su istakli kako postignutim rezultatima i osvojenim odličijima su na najbolji mogući način promoteri svoje države i svog grada.