HUMANITARNA AKCIJA "SVI NA BANJ"

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 21. kolovoza 2013. - 13:17
Autor: 

U organizaciji Vaterpolo kluba „Primorac" i Sportskog kluba "Aspida" Kotor, u subotu 24.08.2013 god. , organizira se humanitarno gradsko natjecanje u plivanju štafete, na ljetnjem (otvorenom ) kotorskom bazenu. Akcija pod nazivom "Svi na banj" , za cilj ima sudjelovanje gradjana, kompanija , institucija, koji će svojim sudjelovanjem, dati doprinos prikupljanju sredstava za popravku mamografa Doma zdravlja u Kotoru.

Natjecanje će biti podjeljeno u dvije kategorije:
- 18 sati za mladje sudionike
- 20 sati za starije sudionike,dok će natjecatelji biti podjeljeni po sljedećim kategorijama: gavice, mačkulje, labre, cipoli, brancini, lignje,škembići, sipe, morune, delfini, tune, kitovi.
Cijena ulaznice je 2,00 € a pored natjecanja, bit će organiziran domjenak (piće i hrana, koju obezbjedjuju sponzori akcije) za natjecatelje, nagradna igra za sve nazoćne „ ćapavanja pršuta" , dok su pripremljene i brojne nagrade za publiku. Za sve , koji se žele više informitari mogu se obratitit na telefone : Dijana: 069-088-951 i DJordje : 067-221-320 .
Pozivamo sve one , koji su u mogućnosti ,da podrže ovu akciju, i svojim prisustvom doprinesu njenom uspješnom završetku.