"DJEČJA SEDMICA U PORTO MONTENEGRU"

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 30. rujna 2013. - 11:04
Autor: 

NVO Djeca Tivta - Dječji savez i kompanija Adriatic Marinas – Porto Montenegro od 30. rujna do 4. listopada obilježit će tjedan posvećen djeci, koja se organizira pod motom "Stazom sunca i djetinjstva". Tijekom tjedna, mališane iz Tivta očekuje čitav niz obrazovno-zabavnih programa, kroz suradnju sa tivatskim obrazovnim ustanovama.
Predstavnici Dječjeg Saveza i Porto Montenegra, u ponedeljak 30. rujna, obići će više od 220 đaka prvaka tivatskih osnovnih škola, i uručiti im bilježnice i olovke za njihova prva ispisana slova, a Dječji savez muzički CD s numerama sa festivala Naša radost.

Program Dječje nedjelje će biti nastavljen nizom prigodnih druženja: svoju kreativnost đaci prvaci će ispoljiti i kroz radionicu Morska crtanka za đake prvake u utorak 1. listopada u 13 sati, na platou ispred Podmornice P-821 Heroj, ali i oslikavanjem male diverzantske podmornice P-912 Una.
Za učenike šestih razreda tokom cijele Dječje sedmice, biće organizovana posjeta Zbirci pomorskog nasljeđa u Porto Montenegru i Podmornici P- 821 Heroj, kako bi upoznali lokalnu istoriju pomorstva i podmorničarstva, kroz iskustveni doživljaj nastavnih jedinica, i van učionice.
Tokom Dječje sedmice, posjetioci Zbirke pomorskog nasljeđa uživaće i u izložbi likovnih radova, na temu More i pomorstvo, učenika četvrtih razreda osnovnih škola i Dnevnog centra za djecu sa posebnim potrebama.