TOMAŠIĆ - RADIO DUBROVNIK JE RADIO KOJEM SE VJERUJE

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 01. studenog 2013. - 11:02
Autor: 

U emisiji Tragom Hrvata Boke i događaja ugostili smo glavnu urednicu programskog kanala Radio Dubrovnika, Adrijanu Tomašić.
„Radio Dubrovnik je radio koji je prepoznatljiv, koji se sluša, kojem se vjeruje. Počeo je emitirati program 1942.godine i u tom dugom vremenskom razdoblju zadržali smo prepoznatljivost, ozbiljnost i vjerodostojnost koju jedan takav radio treba imati.
Prošle godine izdali smo monografiju Radio Dubrovnik – 70 godina, dokument jednog vremena, jednog grada i jednog radija, čiji je nakladnik Hrvatski radio - Radiopostaja Dubrovnik. Monografija ima 12 poglavlja, na 280 stranica uz 290 fotografija. Uz knjigu su priložena i tri nosača zvuka – dokumentarni, o povijesti Radio Dubrovnika s nizom fragmenata radijskoga programa raznih godišta, te dva glazbena."

"Moramo raditi na toleranciji, na razumjevanju onih drugih, granice su tu da se prelaze i da se brišu. Koliko sam sebi uzmeš slobode toliko ćeš slobodan biti kazao je Silvije Strahimir Kranjčević – prema tome koliko sam sebi napraviš da budeš drugačiji bit ćeš drugačiji, bit ćeš bolji " – kazala je urednica Adrijana Tomašić.
O načinu rada, zaposlenima, izvještavanju iz Dubrovačko-neretvanske županije, sa otoka, programskoj shemi, emisiji „S Hrvatima Boke", suradnji sa Radio Dux-om možete poslušati u emisiji.