BOŽIĆNI KONCERT JONATHAN SUTHERLANDA U KOTORU

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Subota, 14. prosinca 2013. - 11:35
Autor: 

Božićni koncert poznatog pijaniste i slavnog umjetnika specijaliziranog za glazbu tridesetih godina prošlog stoljeća, Jonathana Sutherlanda bit će održan u subotu 14.prosinca u 19 sati u Crkvi Sv. Duha.
Ovim koncertom kompanija Luštica Divelopment AD obilježit će početak praznične sezone. Publika će biti u prilici da prvi put na Balkanu sluša čuvenog umjetnika, koji će svirati popularnu holivudsku i glazbu Brodveja tridesetih godina prošlog stoljeća, kao i božićne skladbe.
Saterland je nastupao diljem svijeta, uključujući Montekarlo, London, Pariz, Njujork, Sent Moritz, Sidnej, Hong Kong, Bombaj, Vankuver, Minhen, Meksiko Siti. Svirao je pred članovima europskih kraljevskih obitelji, poput britanske Kraljice Elizabete i princa Renijea od Monaka, državnicima, političarima i drugim javnim ličnostima

Njujork Times je njegovo izvođenje opisao kao „hvatanje duhovitosti i sofisticiranosti savršenstva 30-tih godina prošlog stoljeća", a londonski Times ga je opisao kao „ne samo stilskog zabavljača već i virtuoza na klaviru".