HGD PODGORICA - POKLON IZLOŽBA DJECE S POTEŠKOĆAMA

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 20. siječnja 2014. - 10:48
Autor: 

Hrvatsko građansko društvo Crne Gore - Podružnica Podgorica u suradnji s NVO "Znam Put" u petak su priredili poklon izložbu umjetničkih slika, koje su nacrtala djeca s poteškočama u razvoju, koja rade pod mentorstvom profesora Mirka Dragovića.
Izložba je bila koncipirana kao poklon izložba, te su posjetitelji mogli uzeti radove kao poklon. Prostorije podružnice HGD-a Podgorica bile su pretijesne da prime brojne posjetitelje, koji su željeli svojom nazočnošću dati potporu ovim mališanima. O interesu i kvaliteti radova govori činjenica da su svi radovi uzeti nakon otvaranja izložbe.

Izložbu je otvorila predsjednica podružnice HGD-a -Podgorica dr. Svijetlana Zeković. U programskom dijelu otvaranja izložbe goste je svojim stihovima pozdravio Marin Čaveliš, a zatim je djevojčica Simona Marjanović svojim divnim glasom i bez glazbene pratnje otpjevala par zahtijevnih skladbi oduševivši nazočne. Na kraju djeci su uručeni pokloni, koje je donirala predsjednica Zeković.
Podršku djeci s posebnim potrebama svojom nazočnošću , pored ostalih su dali: Nada Drobnjak poslanica u Skupštini Crne Gore, predsjednik ULUCG Igor Rakčević i direktor Resursnog centra ,,Podgorica'' Zoran Drobnjak.
Ovo je bila druga izložba ovog tipa, koju ove dvije nevladine organizacije organiziraju zajednički.