PREDSTAVLJENA KNJIGA O HAJDUKU

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 30. svibnja 2011. - 20:03
Autor: 

U organizaciji Hrvatskog nacionalnog vijeća Crne Gore i Hrvatske građanske inicijative, crnogorskoj javnosti prezentirana je knjiga Marija Garbera "Hajduk u sto i jednoj priči", koja je tiskana povodom stote obljetnice Hajduka.
U prepunoj dvorani Općine Tivat o knjizi su govorili bivši trener Hajduka Stanko Poklepović, autor knjige Mario Garber, knjževnik i novinar Jakša Fiamengo, te nakladnik Ante Mekinić, uz zvuke novoformirane tivatske klape "Boka Nostra".

Goste iz Splita službeno je primio gradonačelnik općine Tivat Miodrag Kankaraš koji je izrazio dobrodošlicu gostima i izrazio zadovoljstvo što je u Tivtu promovirana knjiga u godini kada klub slavi stotu obljetnicu.
Pristalice i članovi Udruženja navijača Hajduka iz Tivta, koji ove godine slave 61. obljetnicu postojanja, kao i brojni navijači i simpatizeri Hajduka iz Boke Kotorske i drugih gradova Crne Gore s velikim intersom ispratili su ovaj događaj.
Knjiga "Hajduk u sto i jednoj priči" je mala povijest kluba složena u sto priča o utakmicama, ljudima, igračima, dužnosnicima, stadionima, pričama iza kulisa, murvi kao i spiskom svih igrača koji su nastupali za Hajduk u proteklih sto godina.
Audio: Marijo Garber, autor knjige

Audio: Mladen Božinović predsjednik Društva prijatelja NK Hajduk

Audio: Anton Perčin tajnik Društva prijatelja NK Hajduk

Audio: Stanko Poklepović bivši trener NK Hajduk