Osnovan Triatlon klub Tivat

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 23. svibnja 2023. - 13:48
Autor: 

Sinoć je održana osnivačka skupština Triatlon kluba Tivat. Grupa entuzijasta na čelu sa Kristijanom Sindikom, prekaljenim triatloncem, odlučila je  ponovno osnovati  Triatlon klub Tivat, koji je postojao prije više od 10 godina, ali je zbog neaktivnosti ugašen.

"Tivat kao grad u kojem je prije 11 godina održan prvi triatlon u Crnoj Gori, te kao grad koji je domaćin najvećeg sportskog dogadaja u Crnoj Gori Bokeškog Maratona, zaslužuje da ima Triatlon klub. Među osnivačima kluba su osnivači i organizatori oba ta događaja. Cilj nam je da promovišemo zdrave stilove života, da razvijamo bazične sportove - trčanje, plivanje, biciklizam, da organizujemo različite sportske događaje i takmičenja, te da osiguramo budućnost Bokeškog Maratona koji je već postao ozbiljan sportsko-turistički brend prepoznat u regionu"-  priopćeno je iz kluba.

Za predsjednicu kluba izabrana je Aleksandra Tot, dok Upravni odbor uz nju čine još Kristijan Sindik i Vladimir Kilibarda. Za predsjednika Skupštine kluba izabran je Goran Božović, za  potpredsjednika Miodrag Vuksanović, a članovi Skupštine su još Ivan Lučić, Srećko Elkaz i Dragan Babić. Sekretar kluba je Žarko Popović.

 

Informacije o učlanjivanju možete dobiti na broj telefona 067066352.