HGI u Kotoru predala listu za predstojeće lokalne izbore

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 19. rujna 2016. - 11:49
Autor: 

Hrvatska građanska inicijativa danas je predala listu kandidata za predstojeće lokalne izbore Općinskoj izbornoj komisiji u Kotoru.

Tom prigodom nositeljica liste Ljiljana Velić je istakla da je na listi HGI  zastupljeno 45% žena.

"Također, svi kandidati su ugledni građani Kotora, profesionalno i emotivno vezani za grad, te žele da Kotor dobije značaj koji mu pripada povjesno, kulturno i ekonomski".

 

Velić je naglasila da će Hrvatska građanska inicijativa na lokalnim izborima u Kotoru nastupiti samostalno pod sloganom „Za bolji Kotor – HGI Od srca“.

U svom izbornom programu, dodala je Velić, Hrvatska građanska inicijativa ima realne i jasne ciljeve iznesene u 7 stavki.

 „Luka Kotor treba da ostane u vlasništvu grada, te da uz dugoročnu koncesiju realizira investicijske  planove  i jača lučku infrastrukturu. Općina Kotor kroz razne subvencije i uvođenje mjesta savjetnika u Sekretarijatu za poduzetništvo, komunalne djelatnosti i saobraćaj jača razvoj poduzetništva i kulturu poduzetništva kod naših sugrađana“.

 Velić je kazala da u programu  HGI „Za bolji Kotor“ nude rješenja za jačanje putne i vodovodne infrastrukture, kao i projekte iz oblasti kulture, sporta i obrazovanja, koji će biti usmjereni ka mladima, djeci, osobama s invaliditetom i licima starije dobi.

„Sigurni smo da će Kotoranke i Kotorani prepoznati kvaliteut našeg programa i podržati HGI Od srca na lokalnim izborima" - zaključila je Velić.