Vuksanović predao listu " HGI - od srca!" Državnoj izbornoj komisiji

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 19. rujna 2016. - 13:12
Autor: 

Hrvatska građanska inicijativa danas je Državnoj izbornoj komisiji predala listu kandidata za predstojeće parlamentarne izbore. Lista nosi naziv "Hrvatska građanska inicijativa - HGI Od srca"!

 Nositelj liste Adrijan Vuksanović je kazao da vjeruje da su Hrvati u Crnoj Gori svjesni važnosti predstojećih izbora i značaja predstavnika hrvatske nacionalne manjine u najvišem zakonodavnom domu.

 "Podrškom Hrvatskoj građanskoj inicijativi, Hrvati u Boki kotorskoj i cijeloj Crnoj Gori dobivaju legitimnog predstavnika u najvišem zakonodavnom domu, koji će na najbolji način odgovoriti njihovim interesima i potrebama", istakao je Vuksanović.

 Predstavnici HGI, prilikom predaje liste, donijeli su i maslinu s plodom.

 "Vjerujemo da će i naš rad i djelovanje biti plodonosno, a svi znamo što maslina simbolizira", poručio je Vuksanović.

  Vuksanović je kazao i to da su kandidati na listi HGI ugledni i ostvareni građani.

 " Posebno bih istakao da našu listu čine kandidati različitih obrazovnih profila, akademski građani, radnici, penzioneri, kao i mladi, a zastupljenost žena je 36 posto".

  Vuksanović je naglasio da Hrvatska građanska inicijativa nudi realan i ostvariv program, koji kao kvalitetan, pored građana hrvatske nacionalne zajednice, prepoznaju i građani drugih nacionalnosti.

Hrvatska građanska inicijativa, odlukom Središnjeg odbora, na predstojeće parlamentarne izbore izlazi samostalno.