Anja Andrić – Radujem se odlasku u Bruxelles

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 13. travnja 2022. - 11:39
Autor: 

Danas je Radio Dux posjetila Anja Andrić, studentica Filološkog fakulteta u Podgorici, koja nam je najavila odlazak u Bruxelles,  gdje će stažirati u Uredu hrvatskog zastupnika Karla Resslera, koji je nedavno boravio u Boki te se tom prigodom susreo s predstavnicima hrvatske zajednice u Crnoj Gori.

Anja je istakla kako se raduje odlasku u Bruxelles, susretu s hrvatskim zastupnicima te usavršavanju engleskog jezika zbog svakodnevne komunikacije u Europskom parlamentu.

„Radujem se odlasku  u Bruxelles te sam zahvalna gospodinu Adrijanu Vuksanoviću, predsjedniku HGI – ja, koji je baš mene predložio gospodinu Ressleru. Također mi je drago, što sam prilikom boravka gospodina Resslera, bila u mogućnosti se susresti s njim i razgovarati o svemu što me čeka tijekom boravka. Očekujem prekrasno iskustvo, koje će mi pomoći educirati se i nadograditi na ličnom planu te otvoriti vrata ka budućim poslovnim, a i životnim  prilikama“.

Vjerujemo da će Anja opravdati povjerenje, vratiti se s pozitivnim dojmovima, novim saznanjima te ćemo prilikom njezinog povratka iz prve ruke čuti kako sve funkcionira u Bruxellesu.