Bokeška maslina i Sajam starih zanata i suvenira

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 03. srpnja 2018. - 8:49
Autor: 

U subotu,  7. 7.,  na rivi Pine , u organizaciji Maslinarskog društva „Boka“ i pod pokroviteljstvom Turističke organizacije Tivat, bit će održana „Noć tradicionalnih proizvoda i vina“.

Proizvođači maslinovog ulja, proizvoda od i na bazi maslina (kozmetički preparati, sapuni, suveniri...), pršuta, sira, vina, meda i ostalih domaćih proizvoda imat će priliku da se predstave u okviru ove tradicionalne manifestacije.

Program počinje u 18:00h s  promocijom i degustacijom domaćih proizvoda. U zabavnom dijelu programa nastupit će glazbeni sastav „PERPETUM MOBILE Band“,  s početkom od 21:30h.

Turistička organizacija Tivat obavještava da će se 8.7.,  s  početkom u 18:00h na trgu Magnolija održati Sajam suvenira i starih zanata u organizaciji kompanije Đoković d.o.o. i pod pokroviteljstvom Turističke organizacije Tivat. Posjetitelji  će moći da uživaju u izložbi raznovrsnog nakita, autentičnih suvenira, zanimljivih duboreza. Također će biti izloženi i stari drevni upotrebni predmeti, grnčarija i dr.

U zabavnom programu, od 21:30h, nastupit će  grupa “DIVANHANA”.