“Bokeški D-mol” sutra u Tivtu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 24. kolovoza 2021. - 11:40
Autor: 

Na postPurgatorijama sutra večer  u 21 h u Atriju ljetnikovca Buća bit će odigrana  kazališna predstava “Bokeški D-mol” rađena  po tekstu Stevana Koprivice, u režiji Milana Karadžića, a u produkciji Centra za kulturu Tivat.

Uloge: Mladen Nelević, Dubravka Drakić, Jelena V. Đukić, Pavle Popović, Vule Marković, Maša Labudović, Marija Đurić, Stevan Radusinović, Dejan Đonović, Omar Bajramspahić, Goran Slavić.

„Vješto napisana melodrama koja govori o ljubav dvoje mladih - mlade Peraštanke i francuskog oficira, na pogrešnom mjestu i u pogrešnom vremenu. Naspram istorijskih i političkih opštih mjesta stoji, uvijek posebna, uvijek svoja, uvijek drugačija, ljubavna priča, emocionalna linija koja, od kada je svijeta i vijeka, nastoji da poništi  sve negativno iz istorije i politike. Specifični mentalitetski obrazac Boke daje ovom komadu specifičnu boju i šarm Mediterana“.

„Od 21. avgusta,  propisane su nove epidemiološke mjere IZJZCG, svi posjetioci  su u obavezi da posjeduju i na zahtjev ovlašćenog lica pokažu jednu od sledećih potvrda:

• potvrdu o potpunoj vakcinaciji ili vakciniciji jednom dozom vakcine protiv kovida-19;
• potvrdu o negativnom PCR test na koronavirus, koji nije stariji od 72 sata;
• potvrdu da je osoba preboljela kovid-19 (u periodu ne kraćem od 14 i ne dužem od 180 dana od pozitivnog PCR ili brzog antigenskog testa);
• potvrdu o negativnom brzom antigenskom testu na koronavirus, koji nije stariji od 48 sati“ – poručuju organizatori.