Bravo hrabri lavovi!!!

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 06. siječnja 2017. - 9:39

Humanost Kotorana bi po svemu sudeći trebala biti primjer cijelome svijetu.  Za nju nema ni praznika, ni odmora, ni etničke pripadnosti.

Posjetivši jedanaestočlanu obitelj Sefadina Ljaljića koja „stanuje“ na brdu Vrmac, članovi MOTO kluba „Lavovi“ iz Kotora ostali su nijemi pred prizorom i uvjetima  u kojima jedna obitelj može živjeti. Devetoro malodobne djece spavalo je u starome golfu II, grijući se na plinskoj grijalici. Val hladnog vremena dodatno je pogoršao stanje obitelji Ljajić, te je u organiziranoj akciji kojom je koordinirao Kotoranin Nenad Kašćelan, obitelj Ljajić sklonjenja u prostorijama Crvenog križa u Kotoru.

Medicinkska ekipa koja je pregledala djecu utvrdila je da jedno od djece ima promrzline na nogama, dvoje očnu infekciju i jedno prehladu.

„Lavovi“ su uz predsjednika Crvenog križa Neđeljka Moškova, Vjeru Rašković Perojević (članica NVO "Šjore od mota") i g. Ilka Marovića riješili privremeni smještaj i obroke, ali apeliraju na građane,koji se već odazivaju u velikom broju, da su donacije u vidu odjeće, obuće više nego dobrodošle.

Ukoliko ste u mogućnosti na bilo koji način pomoći ovoj obitelji, obratite se na br. tel 069/683-153 ili u prostorijama Crvenog križa.