Britanska soul senzacija Joss Stone održala nezaboravan koncert u Tivtu

Time to read
1 minute
Read so far

Nedjelja, 26. lipnja 2016. - 11:31
Autor: 

Popularna britanska soul i R’n’B zvijezda Joss Stone nastupila je sinoć prvi put u Crnoj Gori u plažnom klubu Almara na Oblatnom u Tivtu, priredivši nezaboravan ugođaj uzvanicama Luštice Bay, novog turističkog grada na Jadranu.

Nesvakidašnji koncert dio je akcije potporerazvoju ekološke svijesti, organizirane  po prvi put u Crnoj Gori u suradnii s Lušticom Bay, pa je internacionalna soul diva donirala honorar crnogorskim “zelenim” nevladinim organizacijama među kojima su Centar za zaštitu i proučavanje ptica (CZIP) i Međunarodni centar za održivu kulturnu suradnju “Krug” sa sjedištem u Londonu i ograncima u Crnoj Gori.

Koncert je priređen u sklopu “Joss Stone Total World Tour” kojom pjevačka zvijezda ima za cilj da posjeti i pjeva u svakoj državi svijeta i istovremeno podrži podizanje globalne ekološke svijesti.

“Luštica Development je u potpunosti posvećen razvoju Luštica Bay projekta na ekološki održiv način i kao dio te posvećenosti - generalno podizanju svijesti o ekološkom upravljanju. Tako da, kada nam je ponuđena prilika da otpočnemo saradnju sa Joss Stone kako bismo podržali crnogorske ekološke NVO, vrlo rado smo prihvatili“ – rekao je Darren Gibson, izvršni direktor Luštica Development, koja razvija projekt Luštica Bay.

“Ovaj koncert je divan primjer kako “green culture”, u ovom slučaju muzika, može sve da nas ujedini u davanju podrške u očuvanju onoga što se tiče svih nas – a to je naše okruženje, priroda i naša planeta. Luštica Development je prepoznala važnost ove misije i omogućila održavanje ovog koncerta”  istakla je Vesna Sokolovska Jovićević, osnivačica  i vizionarka NVO Krug (green culture networking).

Internacionalna pjevačka zvijezda koju često uspoređuju s  Arethom Frenklin, oduševila je publiku na koncertu, a njezin silazak u publiku s kojom je otpjevala nekoliko pjesama, podigao je na noge nekoliko stotina gostiju. Raskošnim talentom, jedinstvenim glasom i nenadmašnim nastupom potpuno je osvojila publiku na Almari. Nastupivši bosonoga u dugoj bijeloj haljini, 29-godišnja soul diva s jednim Grammy-jem i više od 12 milijuna prodanih primjeraka albuma, i sinoć je pokazala neizmjernu strast za glazbom koju izvodi i plijenila nespornom karizmom.