Četvrta ljetna edicija Pijace domaćih proizvoda

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 02. rujna 2016. - 21:52
Autor: 

U cilju promoviranja crnogorske autohtone gastro ponude, Pijaca domaćih proizvoda u Porto Montenegru, četvrta po redu ovog ljeta, bit će organizirana u subotu 3. i nedjelju 4. rujna na glavnoj promenadi kroz nautičko naselje, od rezidencijalnog kompleksa Teuta, u periodu od 17 do 22 sataova edicija organizirana je s namjerom da tijekom nautičkog događama MYBA Pop-Up Superyacht Show u Porto Montenegru, jahting industrijalci, brokeri i svjetski nautičari uživaju u autentičnom gastro iskustvu Crne Gore.

 

Posjetitelji će moći da degustiraju autohtone proizvode iz svih krajeva Crne Gore: sušeno kandirano voće i voćne rakije porodice Damjanović, specijalitete Olcinium Oil-a iz Valdanosa koji će predstaviti i svoje prvoklasno djevičansko ulje. Med pomiješan s cimetom, tamnom čokoladom i orahom decenijama proizvodi porodica Martinović, a domaćica Dragica Mirjačić će na svom štandu predstaviti proizvode od drenjina: likere, rakije, sirupe bez šećera, bistre sokove, džemove i kompote.

Porodica Mugoša pripremila je suhe smokve, rakiju, organske sokove i sirup od divljeg nara, a Bulajići donose sezonsko voće i povrće.