Festival uličnih performera „Inart“ u Tivtu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 27. srpnja 2016. - 11:10
Autor: 

Ovog ljeta Turistička organizacija Tivat je za sve posjetitelje i građane pripremila nešto drugačije u ponudi- Festival uličnih performera „Inart“ .

Tijekom tri dana ( 28., 29., i 30. srpnja) tivatske ulice, trgovi i ponte bit će pozornica za glazbenike plesače, kazališne  ansamble i animatore iz Crne Gore i svijeta. Na festivalu će gostovati neki od najpoznatijih uličnih performera iz regije i svijeta. Umjesto ustaljenih formi prezentiranja  kulturnih sadržaja u oficijelnim prostorima, kod performera bit će razvijen koncept uličnih događaja, a javnost će biti animirana kroz direktan  i interaktivan odnos s umjetnicima.

Ulični performeri znatno obogaćuju gradsku scenu i doprinose doživljaju grada, te će se s toga predstaviti na više lokacija u gradu Tivtu.

28.7. u manifestaciju će nas uvesti Glazbeno prosvjetno društvo Tivat defileom kroz grad, s početkom u 20:30 h, nakon čega će se u 21:00 h održati otvaranje „Inarta“.

Festival će trajati 3 dana, zaključno s 30.7. kada će se bogat program zaokružiti jednim lijepim  vatrometom, koji će osvijetliti nebo iznad grada Tivta.