Festivalske kapije se otvaraju!

Time to read
4 minutes
Read so far

Srijeda, 15. srpnja 2015. - 10:07
Autor: 

Službeno otvorenje festivalskih kapija drugog izdanja Sea Dance festivala počet će danas , koji će se od 15. do 18. srpnja održati na najboljoj plaži Europe, Jazu. Najbolji provod tijekom četiri dana i četiri festivalske noći, otvorit će svojim nastupom najtraženiji svjetski elektronski sastav „The Prodigy“. Pored njih, na preko 7 festivalskih bina nastupit će neka od najpoznatijih imena svjetske glazbene scene, među kojima nekadašnja članica sjajnog sastava Moloko, Roisin Murphy, drum'n'base svjetska atrakcija Rudimental DJ set, sjajni britanski duo Sigma, najpopularniji Balkanski sastav Dubioza kolektiv, kao  i mnogi drugi.

Ovogodišnji provod od četiri dana i noći na čak sedam bina, s preko 150 izvođača u periodu od 15. do 18. srpnja pratit će posjetitelji  iz preko 50 zemalja, sa svih kontinenata, počevši od Australije do Sjeverne i Južne Amerike. Prednjače gosti iz Zapadne Europe, i to Velike Britanije, Francuske, Holandije i Belgije, a u Budvu dolazi i veliki broj gostiju iz svih zemalja regije.

Kapije festivala otvaraju se u večeras  u 19 sati!

ULAZNICE

Zamjena vaučera za narukvice za kupce ulaznica za Sea Dance festival će se obavljati na ulasku na festivalski prostor. Zamjensko mjesto će se nalaziti na samom prostoru Jaza, a zamjena će biti vršena u sljedećim terminima:

SRIJEDA 15.7.2015. od 10h do 03:00h

ČETVRTAK 16.7.2015. od 17h do 03:00h

PETAK 17.7.2015. od 18h do 03:00h

SUBOTA 18.7.2015. od 19h do 03:00h

Zbog pojave preprodavatelja  i falsifikata, apelira se na posjetitelje  da ulaznice za Sea Dance festival, kupuju na službenim  mjestima za kupovinu ulaznica.

ULAZI

Kapije Sea Dance festivala otvaraju se svakog dana, osim srijede, u 12 sati, a zatvaraju se u 3 sata poslije ponoći. Ulaz tijekom dnevnog i večernjeg programa moguć je samo uz festivalsku ulaznicu.

Apelira se  na posjetitelji da na Festival dođu ranije kako bi izbjegli gužve na kapijama. Ulaz na festival je dozvoljen samo na jasno obilježenim i osiguranim ulazima, samo uz ulaznicu ili akreditaciju.

Prema Zakonu države Crne Gore svako je dužan da sa sobom uvijek ima neki od osobnih dokumenata, pa tako i na Festivalu. Pored festivalskog osiguranja ulaze kontrolira i policija kako bi se izbjeglo unošenje zabranjenih predmeta i supstanci na Festival.

IZMIJENJEN REŽIM SAOBRAĆAJA

Tijekom održavanja Sea Dance festivala na plaži Jaz, u Budvi u periodu od srijede 15.7. od 17 sati, do subote 19.7. do 01.30 sati važit će izmijenjen režim saobraćaja.

Saobraćaj će se odvijati jednosmjerno iz pravca Budve prema Kotoru tj. od raskrsnica ulica Jadranski put - Topliški put - 22. novembar do raskrsnice ulica Jadranski put – lokalni put prema plaži Jaz iz pravca Budve prema Tivtu.

Iz pravca Tivta prema Budvi saobraćaj će se odvijati jednosmjernim režimom od raskrsnice Jadranski put -  Topliški put preko Topliškog puta do raskrsnice Topliški put – Žrtava fašizma.

Za sve posjetitelje Festivala koji dođu svojim kolima, u Budvi će biti osiguran parking 1,9 km od glavnog ulaza na Festival, koji će se naplaćivati.

Prijevoz putnika vršit će Mediteran express  i oficijalni partner festivala, Terra taxi s početnim stajalištem  u ulici Trg Slobode kod hotela Slovenska plaža u Budvi. Autobusno stajalište na Jazu se nalazi na raskrsnici ulica Jadranski put – lokalni put prema plaži Jaz, dok se taxi stajalište nalazi na samom ulazu kod glavne kapije za festival.

SHUTTLE BUSEVI

Tijekom trajanja Festivala, na relaciji Budva – Jaz, biT će organiziran prijevoz sistemom shuttle bus, kako bi se smanjila potreba za individualnim dolaskom posjetilaca. Svi polasci iz Budve bit će organizirani  tijekom sva četiri dana trajanja festivala, sa stajališta kod zgrade Tre Canne, naizmjenično i to od:

 10.00h - 18.00h na svakih sat vremena

18.00h - 22.00h na svakih 15 minuta, a nakon 22 sata po potrebi i zahtjevu posjetitelja

02.00h - 05.00h - na svakih 25 minuta, a nakon 05 sati po potrebi i zahtjevu posjetitelja

Cijena karte za jednu vožnju iznosit će  1.5  euro i kupovat će se kod vozača. 

Za neograničen broj vožnji u periodu od 4 dana Festivala, dostupan je četverodnevni paket po cijeni od 15 eura, koji važi u periodu od 10 sati ujutro 15. srpnja do 10 ujutro 19. srpnja.

Za boravak od 7 sedam dana na Jazu, dostupan je paket za neograničen broj vožnji u periodu od 7 dana festivala, po cijeni od 25 eura, koji važi u periodu od 10 sati ujutro 13. srpnja do 10 ujutro 20. srpnja.

Narukvice za shuttle busove se mogu kupiti lično na recepciji kampa na Jazu.

PRIJEVOZ IZ SVIH GRADOVA

Za sve festivalske fanove u Crnoj Gori, Sea Dance je osigurao organizirani autobusni prijevoz iz gotovo svih crnogorski gradova ka plaži Jaz u vrijeme trajanja Festivala, koji će se odvijati svakodnevno od 15. do 18. srpnja.

Planirani su organizirani polasci:

Autobusi iz Podgorice kretat će se  ka Jazu, u trajanju festivala od 15. do 18. srpnja, svakog dana u 17 sati, a mjesto polaska je autobusno stajalište kod Sahat kule.

Autobusi iz Nikšića kretat će ka Jazu, u trajanju festivala od 15. do 18. srpnja, svakog dana u 16 sati, a mjesto polaska kod glavne Autobusne stanice.

Autobusi iz Herceg Novog, u danima trajanja festivala od 15. do 18. srpnja, kretat će ka Jazu u 18 sati, a mjesto polaska je ispred  Sportske sale u Igalu, preko puta Institita.

Autobusi iz Ulcinja, u danima trajanja festivala od 15. do 18. srpnja, kretat će ka Jazu u 17 sati s platoa kod Male plaže.

Autobusi iz Bara, u danima trajanja festivala od 15. do 18. srpnja, kretat će ka Jazu u 17.45 sati a mjesto polaska je ispred SC Topolica.

Autobusi iz Bijelog Polja, u danima trajanja festivala od 15. do 18. srpnja, kretat će ka Jazu u 14.30 sati, a mjesto polaska je ispred hotela Bijela Rada.

Autobusi iz Tivta, u danima trajanja festivala od 15. do 18. srpnja, kretat će ka Jazu u 19.15 sati, a mjesto polaska je kod benzinske crpke  preko puta crkve svetog Save.

Autobusi iz Kotora, u danima trajanja festivala od 15. do 18. srpnja, kretat će ka Jazu u 18.50 sati, a mjesto polaska je ispred tržnog centra Kamelija.

Autobusi iz Petrovca, u danima trajanja festivala od 15. do 18. srpnja, kretat će ka Jazu u 18.15 sati, a mjesto polaska je kod Gradske pijace.

Povratak sa Jaza za sve autobuse predviđen je u 5 sati ujutro.

Cijena karte u jednom pravcu iz Podgorice je 8 eura, iz Nikšića 10 eura, Bijelog Polja 15 eura, Ulcinja 9 eura, Bara 6 eura, Herceg Novog 8 eura, Kotora 5eura, Petrovca 5eura i Tivta 5 eura po osobi. Karta se kupuje direktno po ulazu u autobus prije samog polaska.

Svi autobusi imaće na sebi oznaku Sea Dance prijevoza do Jaza.

Mole se svi putnici da dođu minimum 15 minuta ranije.

VIP Ulaznice

Za sve one koji festivalske nastupe poznatih svjetskih zvijezda i svojih omiljenih izvođača žele da gledaju uz komoditet u posebno izdvojenom prostoru, tim festivala pripremio je posebnu VIP ponudu.

Pored redovitih ulaznica, u prodaji se mogu naći i ulaznice za VIP zonu, ovogodišnjeg festivala. Vlasnici VIP Gold ulaznica uživat će pogodnosti u vidu posebnog pulta za zamjenu narukvica, kao i pristupa VIP Terasi, VIP parkingu, VIP odjelu iznad Mejn stejdža i VIP odjeljku Dance Pradise bine.

Cijena jednodnevne VIP ulaznice je 100 eura, dok VIP Gold paket ulaznica za sva četiri dana iznosi 200 eura.

VIP Gold ulaznice se mogu nabaviti u prodajnoj mreži GIGSTIX Montenegro na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore, na info štandu festivala u Budvi ispred zidina Starog grada, i na samom festivalskom prostoru od 15. srpnja.

Sve informacije o rezervacijama stolova i separea mogu se dobiti putem telefona 067 472 220.