Finale „Fešte od mimoze“

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 18. veljače 2016. - 9:58

U okviru Praznika mimoze, na Trgu Nikole Đurkovića, u parku Boka, stari rudnik 19. veljače bit će održana Noć ribe i vina, s početkom u 18 sati. Nastupit će klapa Stari kapetan, Castel nuovo bend i grupa Exodus.

Već u subotu, 20. veljače, planiran je 3. maskenbal po redu, koji će se održati u „Institutu dr. Simo Milošević“ u Igalu, s početkom u 21 sat. Goste će zabaviti hrvatska pop zvijezda Petar Grašo.

U nedjelju 21. veljače, održava se veliko finale hercegnovskih svečanosti, suđenje i spaljivanje karnevala. Za sve nedaće i probleme koje je Novljanima donijela prethodna godina odgovarat će karnevalska lutka. Po prvi puta, ove godine su građani dobili priliku da glasuju da li će osuditi ili obraniti karnevala, a najzanimljivija obrazloženja će se čuti u konačnoj presudi.

Suđenje će ove godine biti priređeno na Trgu Nikole Đurkovića, s početkom u 19 sati. U programu sudjeluju Gradska muzika Đenovići, grupa Exodusi, glumci hercegnovskog kazališta, a u 20 sati i 30 minuta bit će upriličen koncert Petra Graša.