Foto natječaj TO Tivat

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 14. prosinca 2017. - 8:57
Autor: 

Turistička organizacija grada Tivta u suradnji s  Lounge barom i restoranom Volat organizira novogodišnji foto natječaj. Medijski sponzor manifestacije je Prva TV.

„ Kako bi postali učesnici naše nagradne igre potrebno je da na facebook stranici Turistička organizacija Tivat podijelite fotografije Vaših radosnih, otkačenih i nezaboravnih dočeka Nove godine. Foto konkurs traje od 13.12. do 22.12.2017.godine u 00:00 h, kada će biti nagrađene 3 fotografije sa najboljim sadržajem. Napominjemo da fotografije moraju biti autorske.  Dimenzije fotografija su sljedeće:  minimum 450 x 450 px, kako bi se iste mogle jasno prikazati na aplikaciji. Fotografije manje od navedenih dimenzija nažalost nećemo moći da uvažimo i objavimo“.

N a g r a d e:

I.  nagrada:

 

5 min u Backstage-u s omiljenom zvijezdom Novogodišnjeg programa u Tivtu “Welcome to the party 2018”,  3 dana boravka u Tivtu za 2 osobe u periodu trajanja Novogodišnjeg programa od 25.12.2017 – 7.1.2018. godine i 2 minuta slave sa TV Prvom i utisicima kako ste se proveli u Tivtu uz neodoljiv program koji će nam obezbijediti:

 

- Gibonni

- Željko Joksimović

- Neda Ukraden

II. nagrada:

Noćenje za dvije osobe u hotelu sa 4* u Novoj 2018. godini u trajanju od 5 dana

III. nagrada:

Večera za dvoje u renomiranom restoranu Volat u Tivtu

„Još jednom Vas pozivamo da posjetite našu Facebook stranicu www.facebook/totivat  ili direktno na adresu http://bit.ly/novogodišnjifotokonkurs na kojoj ćete pronaći pravila igre, zatim postavite Vašu najbolju fotografiju sa dočeka Nove Godine i postanete potencijalni dobitnik/ca vrijednih i zanimljivih nagrada“ – poručuju iz TO Tivat.