Glas za HGI je siguran glas za Crnu Goru

Time to read
1 minute
Read so far

Četvrtak, 13. listopada 2016. - 10:05
Autor: 

Hrvatska građanska inicijativa je u predizbornoj kampanji sa svojim programom upoznala svoje biračko tijelo, kao i sve one koji su u programu HGI prepoznali pošten odnos prema državi Crnoj Gori i svim njenim građanima. Proteklih mjeseci razgovarali smo sa našim simpatizerima, ne samo iz Boke, već i iz Podgorice, Nikšića, Budve, Bara i drugih.

HGI je svojim dugogodišnjim radom i djelovanjem, kao i aktualnom predizbornom kampanjom pokazala da ima i više nego dovoljno razloga da očekuje podršku građana. Ovim putem pozivamo sve simpatizere, a posebno Hrvate da  na predstojećim izborima daju potporu  Hrvatskoj građanskoj inicijativi, koja je oduvijek bila na strani obrane crnogorske državnosti.

Shodno tome, apeliramo  da Hrvati  ne daju podršku dojučerašnjim suverenistima, kojima je na putu zalaganja za interese države Crne Gore ponestalo kondicije, zarad sitnih politikantskih interesa.

Na taj način stali su na stranu protivnika države Crne Gore, gdje Hrvatima nikada nije i neće biti mjesto. Ne smijemo potrošiti kredibilitet koji smo stvarali, boreći se za crnogorsku nezavisnost i dobrobit svih građana, zbog želja iznenadnih opozicionara, za vlašću.

Zbog svega toga, svaki hrvatski glas treba i prirodno je da date legitimnoj hrvatskoj stranci, Hrvatskoj građanskoj inicijativi, ne zavaravajući se kvazigrađanskim ponudama onih koji su godinama bili  vlast i odjednom se probudili kao opozicija,nudeći se onima koji su svu svoju političku i drugu energiju uložili da Crnu Goru vrate u vrijeme prije 21. svibnja 2006. 

I zato glas za Hrvatsku građansku inicijativu je siguran glas za Crnu Goru.