Gnusne i morbidne prijetnje predsjedniku HGI Adrijanu Vuksanoviću

Time to read
1 minute
Read so far

Četvrtak, 05. kolovoza 2021. - 12:33
Autor: 

Od jučer u komentarima na portalu In4s, koji je prenio priopćenje Hrvatske građanske inicijative, stoje morbidne prijetnje upućene predsjedniku Hrvatske građanske inicijative Adrijanu Vuksanoviću. Ovo nije prvi puta da spomenuti medij ne uklanja šovinističke sadržaje. U spomenutom, skandaloznom, komentaru između ostalog piše da je „trebalo sve Hrvate iz tadašnje Jugoslavije pobiti i proćerati“, kao i to da će Vuksanović platiti među prvima. U tekstu se spominje Boka kao „srpski zaliv“, a Bokeljska mornarica klerikalno – ustaška organizacija, a navodi se da Vuksanoviću „ne gine ražanj“.

Sigurno da se autor ovih prijetnji ohrabrio i zbog izjava koje su jučer davali predstavnici vlasti u Crnoj Gori, a neki od političkih subjekata su pribjegli čak i kropovanju i dekolorizaciji fotografija, pokazujući da im nije stalo do patnje ljudi, već isključivo populizam.

Adrijan Vuksanović će danas prijaviti prijetnje nadležnim organima. U nastavku vam prenosimo, u cijelosti, nelektoriran tekst ovog gnusnog sadržaja, kao jedan od komentara na članak.

„Niko nam nije kriv što ovakvo govno postoji kod nas. Srbi se nisu niđe osvetili za zločine hrvata. Smradovi iz hgi odaju poštu u bogdašićima 6 hrvata koje su ubili ćetnici. I niko to od naših istoričara ne komentariše. prije toga u hrvatskoj je pobijeno na desetine hiljada Srba i bačeno po jamama hercegovine i dalmacije. Ovaj smrad je devedesetih godinama živio u Tivtu đe su Srbi većina i niko nije dirao hrvate. Zašto? Pa zato što mi kao narod ne vrijedimo ništa. Poslje ubistva i proćerivanja iz maloumne hrvatske 500 000 Srba trebalo je sve hrvate iz tadašnje Jugoslavije pobiti i proćerati. Zato ovo govno od čovjeka tako priča danas. Kad tad ćemo ti se osvetiti a tebe na ražanj smeće hrvatsko. I tebe i izdajnike iz našeg naroda i polutane kojima je majka hrvatica. Platićete SIGURNO a među prvima TI IDIOTE. Napašćemo ti MI hrvatsku radi osvete jer ona mora da dođe. Zašto ne pričaš o tovaru oružja koje je uhvaćeno u decembru 1990 g u Tivtu. I da su za to bili odgovorni 6 hrvata iz Tivta. Pa novine su pisale o tome. Zna se ko su vaše vođe i đe skrivate i danas oružje po Vrmcu. Sve se zna ali smo još uvjek izdani od smradova na vlasti. I oni će proći a onda si ti na redu i takvi. Jedan OD vas neće ostati u SRPSKOM ZALIVU kako se Boka zvala 200 g za vrijeme cara Dušana i Tvrtka. Platiće i klerikalna ustaška hrvatska organizacija bokeška mornarica. SVINJI KAO TEBI NE GINE RAŽANJ PA SERI PO hrvatskim ŽRTVAMA. Da na čelu Srbije tada nije bio umobolni suicidalni crnogorac milošević poslje oluje nebi niko od vas ostao. Mogo je da digne pola miliona Srba u Srbiji i da vas proćera da plivate do Italije. DOĆI ĆE I TAJ DAN SMRADU.“