Herceg Novi domaćin drugog polufinala Jadranskih igara u Crnoj Gori

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 06. kolovoza 2015. - 8:58
Autor: 

Šesta sezona Jadranskih igara stigla je u Crnu Goru, a nakon Tivta, drugo polufinale ovogodišnjeg natjecanja  održat će se u Herceg Novom. Ovo je već treća godina zaredom da se igre održavaju na bazenu Jadran na Škveru, a sudjelovanje je potvrdilo čak 8 ekipa.

Jadranske igre u Herceg Novom već sada su postale tradicija, a u Grad od skalina uvijek se lijepo ponovno vratiti. Odlična lokacija održavanja Igara, bazen PVK Jadrana na Škveru, savršen je ambijent za vrhunsko natjecanje na koje smo u Herceg Novom već navikli. Čak osam ekipa natjecat  će se za prolazak u veliko crnogorsko finale koje će se u nedjelju, 9. kolovoza održati u Podgorici. Najpoznatija među njima svakako je ekipa domaćina, Jadran-Škver, pobjednici Jadranskih igara Crna Gora 2013. i crnogorski predstavnici u Međunarodnom finalu u Biogradu na Moru.

Organizatori natjecanja u Herceg Novom su Plivački vaterpolo klub Jadran i agencija Adria events uz podršku sponzora, te Turističke organizacije Herceg Novi i Općine Herceg Novi. Natjecanje će se održati u petak 7. kolovoza s početkom u 20:30 sati na već spomenutom bazenu na Škveru, a dvije najbolje plasirane ekipe izborit će pravo nastupa u crnogorskom finalu.

Odlična atmosfera i još bolje natjecanje dovoljno su dobra pozivnica da petak provedete na bazenu na Škveru, stoga organizatori ovim putem pozivaju sve obožavatelje ove manifestacije da im se pridruže i budu dio napete i nezaboravne večeri koja je pred nama!