Hotel Regent i Centar za kulturu Tivat potpisali ugovor o suradnji

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 11. ožujka 2016. - 10:00
Autor: 

Direktor prodaje i marketinga hotela Regent Porto Montenegro Roko Palmic i direktor tivatskog Centra za kulturu Vojislav Kaluđerović potpisali su jučer (četvrtak, 10.3.2016.) ugovor o suradnji koji predstavlja formalni uvod u buduću intenzivnu suradnju ove dvije institucije.

Prva u nizu dogovorenih koraka suradnje je pogodnost koju već dobivaju svi kupci ulaznica za događaje CZK-a, odnosno 50% niže cijene pića u jedinstvenom ambijentu Regentovog Library Bar-a na dan održavanja koncerta, predstave, promocije knjige ili nekog drugog događaja. Na svim ulaznicama CZK naći će se posebno označen kupon koji je potrebno pokazati osoblju Regentovog Library Bar-a u cilju ostvarivanja popusta.

 „Partnertvo sa CZK od posebnog je značaja za nas, budući da na ovaj način dajemo svoj mali doprinos radu ove širom regiona poznate institucije. To je istovremeno znak podrške veoma dinamičnom i kvalitetnom kulturnom programu po kojem je Tivat poznat u zemlji ali i u regionu“, istakao je ovom prilikom Roko Palmic.

„Pogodnost u vidu popusta u kojem će uživati naša mnogobrojna publika, nova je vrijednost na koju smo zahvalni Regentu. Uživati u prostoru Library Bar-a nakon svakog događaja svakako je prilika za druženje sumiranje utisaka“, naglasio je prilikom potpisivanja Vojislav Kaluđerović.