Hrvatska građanska inicijativa donirajući knjige poželjela uspješan početak prvacima

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 01. rujna 2015. - 8:24
Autor: 

Danas je Tivat bogatiji za 205 mališana, koji danas polaze u prvi razred. U Osnovnoj školi „Drago Milović“ bilo je nasmijanih i veselih lica, koja s nestrpljenjem  iščekuju nove životne izazove. Roditelji mališana  došli su  ih podržati i prisjetiti se svojih početaka, jer su mnogi od njih upravo u ovoj školi i proveli svoje najbezbrižnije godine. Ravnateljica škole Rozana Lazarević poželjela je dobrodošlicu nazočnima, kao  i uspješan početak.

Mnogi prijatelji škole pomogli su svojim donacijama: Općina Tivat, firma Portland, , kao i Optimus, Olive Invest, Ambijent, Victory, Udruženje boraca NOR – a, Paris Kotor, Printall, Vodovod i kanalizacija Tivat, a bilo je i brojnih pojedinačnih donacija od strane građana. Tivatski Centar za kulturu  je  obradovao prvake poklonivši im ulaznice za dječju  predstavu „Pazi, zebru gazi“.

Ravnateljica Lazarević istakla je  i vrijednu donaciju Hrvatske građanske inicijative, koja je donirala lektire za školsku knjižnicu. Ovo je još jedan dokaz da Hrvatska građanska inicijativa aktivno sudjeluje u svim sferama javnog života te se trudi svojim djelovanjem i donacijama potaknuti i druge da imaju empatiju prema svemu što se svakodnevno događa oko nas.

Veliki drugar svih mališana, Šanta Panta je dječjim pjesmicama izmamio osmijehe na licima najmlađih i naglasio da ih čekaju školski dani koji će im ostati nezaboravni.

Ekipa Dux radija želi sretan i uspješan početak ispunjen peticama i iskrenim  prijateljstvima.