Hrvatsko kulturno društvo „Tomislav“ - upis novih članova

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 22. veljače 2017. - 12:13
Autor: 

Hrvatsko kulturno društvo „Tomislav“ svoje glazbene snage će pojačati s novim članovima te vam u cijelosti prenosimo saopćenje:

„U Hrvatskom kulturnom društvu „Tomislav“smatramo da je izuzetno  važno čuvati tradiciju zborskog i klapskog pjevanja u Boki kotorskoj . Trudimo se da mladi prihvate tu tradiciju i želimo da potaknemo  djecu i mlade da se već u ranijoj dobi pripremaju za buduće klapske pjevače.  Novina u našem radu je osnutak „Kotorskih gardelina“  – djece u dobi od 12 do 16 godina, koja će se s voditeljicom Nadom Griner Baldić pripremati za nastupe.

Kotor je pun talentirane djece koja vole da pjevaju i  zaslužuju priliku da pokažu što znaju. Kreativno korištenje slobodnog vremena djece i mladih, prijateljstva i stjecanje iskustva u izvođenju glazbenog programa učinit će da kad odrastu postanu zaljubljenici u ovu umjetnost. Također želimo otvoriti inicijative usmjerene ka izgradnji mlade publike. Primamo nove članove u dječji zbor „Leptirići“(djeca uzrasta do 12 godina) i „Kotorske gardeline“ u uzrastu od 12 do 16 godina.“

Kontakt telefon je: 067 271 836.