Humanitarna akcija "Krv se daje, krv se obnavlja, krv živote spašava"

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 26. rujna 2018. - 10:08
Autor: 

„Želeći da na human, a za naše stanovnike Boke koristan način obilježimo 15 godina postojanja doo”Boka Gard”a i 10 godina doo”Školjke  Boke” Kotor, odlučili smo da to bude 30-ta akcija davanja i prikupljanja krvi za naše ugrožene kojima je ista potrebna .

Naravno, i ovaj put kao i ranijih godina su nam se pridružili: AD “Napredak”Kotor,AD”Expo commerce” Kotor,Služba zaštite i spašavanja Kotor, Zavod za transfuziju Kotor i Radio Kotor. Na naše veliko zadovoljstvo ove godine po prvi put nam se pridružuju humani davaoci krvi iz Opšte bolnice Kotor i Rotari kluba Kotor.

Želimo da ukažemo i svima drugima da mogu da se aktiviraju kroz svoje institucije i doniraju krv koja je svakodnevno potrebna našim oboljelim i životno ugroženima građanima.

Ova jubilarna 30 akcija prikupljanja krvi pod sloganom”Krv se daje,krv se obnavlja,krv živote spašava”će se održati 02.10.2018g. u šoping centru “Kamelija” od 8do 13 časova.

Pridružite nas se,učinite i vi human gest i spasite nekome život jer krv se daje,krv se brzo obnavlja,krv živote spašava“, priopćavaju organizatori.