Humanitarna trka za Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju Tivta

Time to read
1 minute
Read so far

Subota, 06. svibnja 2017. - 19:25
Autor: 

Danas je održana humanitarna trka pod nazivom “Tivat Fun Run”, od koje će sva prikupljena sredstva biti uložena u Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju Tivta

Organizator trke je Međunarodna škola Knightsbridge Schools International Montenegro (KSI Montenegro), glavni pokrovitelj kompanija Adriatic Marinas - Porto Montenegro, a njima su se pridružile mnogobrojne firme i pojedinci koji su prepoznali važnost ovog projekta.

Trku su također podržali Općina Tivat, MUP CG - Područna jedinica Tivat, Lovćen osiguranje i volonteri Crvenog križa.

U trci je sudjelovalo oko 100 pojedinaca, djece i odraslih, u četiri kategorije: djevojčice do 16 godina, dječaci do 16 godina, žene i muškarci.

U kategoriji djevojčice do 16 godina pobjednici su: Mihaela Milić (prvo mjesto), Bjanka Telesmanić (drugo mjesto), Anđela Rajković (treće mjesto).

U kategoriji dječaci do 16 godina pobjednici su: Aleksandar Filip (prvo mjesto), Milivoj Radulović (drugo mjesto), Ivan Serbus (treće mjesto).

U kategoriji žene pobjednici su: Mileva Stojanović (prvo mjesto),  Marija Đukić (drugo mjesto), Victoria Dashanova (treće mjesto).

U kategoriji muškarci pobjednici su: Dragan Jovanović (prvo mjesto), Vasilije Samardžić (drugo mjesto), Vuk Kaluđerović (treće mjesto).

Osim onih koji su sudjelovali u trci, bilo je pojedinaca koji su doprinijeli sudjelovanjem u dobrotvornoj lutriji. Srećnim dobitnicima su uručene brojne nagrade, a svi sudionici u trci su dobili Fun Run majicu.

Humanitarna trka “Fun Run” održala se po treći put, s namjerom da postane tradicionalna. Ove godine, u želji da se humanitarnoj trci/šetnji pridruži što više ljudi, omogućili smo izbor dvije rute: natjecateljsku rutu u duzini od  5 km i Fun Run rutu od 2 km za sve one koji su željeli da pomognu u skupljanju sredstava za ovaj plemenit cilj, a koji su pritom uživali u finom trčanju ili šetnji.

Brojne donacije za organizaciju trke, nagradnu lutriju i potporu dešavanju, pored generalnog sponzora trke, pristigle su iz, Lovćen osiguranja, Crvenog križa, Pert - voća i povrća, Vapora, pekare BSD Davidović, sportskih klubova Porto Montenegro i Sportikus, hotela “Regent”, Avanturističkog parka “Ivanova Korita”, kozmetičkih i frizerskih salona “Pura Vida”, “Zen”, “Vlado Hair Design” i “Elena”, tivatskih restorana i kafića “One”, “The Black Sheep”, “Minjon”, “Mon Ami”, “Big Ben”, “Ambient”, “Recoletta” i “Mitsu”, a kao i svake godine fotografije je dobrovoljno radio Mihael Đuričić.

 

Visina prikupljenih sredstava, bit će naknadno objavljena.