Humanitarni novogodišnji bazar “Dan otvorenog srca“ u Tivtu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 06. prosinca 2017. - 8:45
Autor: 

Općina  Tivat - Sekretarijat za mlade, sport i socijalna pitanja, u suradnji s ”Organizacijom žena” Tivat i Crvenim krstom Tivat, ususret blagdanima, tradicionalno organizira novogodišnji humanitarni bazar pod nazivom “Dan otvorenog srca”.

“U pitanju je deveti tradicionalni “Dan otvorenog srca”, a sastanak Organizacionog odbora bazara, održan je juče (ponedjeljak, 04. decembar) u Opštini Tivat. Na sastanku je odlučeno da ove godine bazar bude održan u srijedu 20.decembra na Trgu magnolija, sa početkom u 11 časova”, navela je koordinatorica  Organizacionog odbora i sekretarka za mlade, sport i socijalna pitanja mr.  Darka Ognjanović, zahvaljujući na potpori  predsjednici Općine prof.dr.  Snežani Matijević koja je ujedno i predsjedavajuća Odbora. 

Općina  Tivat ispred organizatora, poziva sve zainteresirane  da prijave svoje sudjelovanje,  a sve ljude velikog srca da se odazovu i posjete bazar, kako bi se prikupilo što više sredstava. Prikupljena sredstva bit će usmjerena u humanitarne svrhe.

 Svi zainteresirani dodatne informacije mogu dobiti u Sekretarijatu za mlade, sport i socijalna pitanja, kancelarija 16A, odnosno na telefon 032 661 319, email: mladisport@opstinativat.com.