I Tivat „Zajedno protiv droge“

Time to read
1 minute
Read so far

Petak, 26. lipnja 2015. - 9:44
Autor: 

Povodom  obilježavanja  Svjetskog dana borbe protiv droge u Tivtu, jučer su se u prostorijama općinske Kancelarije za prevenciju bolesti zavisnosti sastali predstavnici  institucija koje će zajednički organizirati  niz aktivnosti u ponedjeljak, 29. lipnja.

Po prvi put Kancelarija će, u suradnji s International Police Asssociattion (IPA) Sekcijom Crne Gore- Regija jug, Porto Montenegrom ,Dječijim savezom i Omladinskim klubom, obilježiti ovaj veoma značajan datum.

„Zajedno protiv droge“ je kampanja koja je pokrenuta u Nikšiću i Podgorici, a  od ove godine i Tivat šalje poruku javnosti da postoji želja  da zajednički pružimo otpor ovom poroku današnjice.

Koordinatorica Kancelarije mr Darka Ognjanović, PR Menadžer Porto Montenegra Danilo Kalezić, predstavnici IPA Sekcije CG-Regija JugDejan Janković i Mario Vidović,Slavica Vulanović u ime Dječijeg Saveza Tivat, Iva Čelanović i Ana Ivanović  iz Omladinskog kluba Tivat, precizirali su dalje korake u kampanji koja će obuhvatiti dva segmenta :
Prijepodnevni od 10 do 12 sati, kada će djeca najmanjeg uzrasta do 12 godinau parkiću kod Montenegrina  oslikavati na zadatu temu  brodiće koje će praviti na licu mjesta i puštati ih u more nakon proglašenja nagrađenih. Poslijepodnevni od 18 do 20 sati kada će mladi od 15 godina,  također na zadatu temu,  oslikati platna i samim tim biti nominirani za nagrade.

Vrijedne nagrade osigurao je Porto montenegro, koje će dodijeliti predstavnik žirija nakon odluke o najkreativnijim radovima.

Ovim putem pozivamo sve građane/ke da nam se glazbu i druženje pridruže, kako bi  ovaj dan bio kruna svih aktivnosti kojima su posvećene sve ove institucije, a ciljem stvaranja zdravog okruženja za djecu i mlade u Tivtu.