Izložba radova Kreativnog kutka u Atriju ljetnikovca Buća

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 02. rujna 2021. - 10:00
Autor: 

Izložba radova polaznika likovne radionice „Kreativni kutak“ Dječjeg saveza Tivta bit će otvorena u petak, 3. 9.,  u Atriju ljetnikovca Buća,  s početkom u 20 sati.

„Maštam da svijet bude obasjan bojama svjetlosti“ poručuju sudionici školskog i srednjoškolskog uzrasta na svojim likovnim radovima: Rozalija Francesković, Jelena Šćepanović, Sara Šćepanović, Katarina Višić, Ivana Skupnjak, Nikolina Višić, Matej Vučković, Ivana Živić, Martina Marković, Barbara Pean, Teodora Barbić, Sofia Franović, Lea Vujović i Andrea Božović.

Izložbu će svečano otvoriti direktorica JU Muzej i galerija Tivat mr.  Jelena Bošković dok će posjetitelje glazbeno pozdraviti Klakor Irina na oboi, učenica drugog razreda srednje Muzičke škole.

„Ovom prilikom napominjemo posjetice da su od 21. avgusta, propisane nove epidemiološke mjere IZJZCG po kojima su u obavezi da posjeduju i na zahtjev ovlašćenog lica pokažu jednu od sljedećih potvrda:

• potvrdu o potpunoj vakcinaciji ili vakciniciji jednom dozom vakcine protiv kovida-19;

• potvrdu o negativnom PCR test na koronavirus, koji nije stariji od 72 sata;

• potvrdu da je osoba preboljela kovid-19 (u periodu ne kraćem od 14 i ne dužem od 180 dana od pozitivnog PCR ili brzog antigenskog testa);

• potvrdu o negativnom brzom antigenskom testu na koronavirus, koji nije stariji od 48 sati“ – poručuju organizatori.