Izmjena režima prometa tijekom koncerta Zdravka Čolića

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 07. veljače 2019. - 9:22
Autor: 

U cilju nesmetanog i sigurnog odvijanja povorke 50. Praznika mimoze i koncerta Zdravka Čolića na platou ispred hotela „Igalo“ u petak, 8. veljače, bit će privremeno izmijenjen režim prometa od Igala do Tople, obavještavaju iz Sekretarijata za komunalne djelatnosti i ekologiju.

Privremena izmjena prometa, na način da se zabranjuje promet za sva vozila, bit će na snazi:

- u Njegoševoj ulici, na potezu od zgrade „Novljanke“ na Toploj do početka Ulice Save Kovačevića, u periodu od 18.30 do 20.30 h;

- u Ulici Sava Ilića u Igalu, na potezu od ukrštanja s Ulicom V. crnogorske (bivšeg hotela „Tamaris“) do zgrade „Novljanke“ na Toploj, u periodu od 18.30 do 1 h.

Iz Službe komunalne policije i inspekcijskog nadzora mole sve korisnike vozila da sutra do 17.30 sati pomjere svoja vozila iz centra Igala i Herceg Novog, radi nesmetanog i sigurnog defilea povorke 50. Praznika mimoze. Kako objašnjavaju, važno je da vozila budu pomjerena s parkinga na sljedećim dionicama:

- u  centru grada, u Njegoševoj ulici, od parka hotela Boka do ulaza u šetačku zonu;

- u Igalu, od raskrsnice Pete crnogorske brigade i Ulice Sava Ilića (parking nekadašnjeg hotela „Tamaris“) do raskrsnice Njegoševe i Osječke ulice (restoran „Galeb“).