Još jedan pozitivan trag Omladinskog tima Tivat

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 13. svibnja 2024. - 9:52
Autor: 

Vrijedna ekipa Omladinskog tima Tivat prethodnog je vikenda opet posvetila svoje slobodno vrijeme uređenju prostora, tj. crtanju murala kako bi se uljepšao prolaz Šoping centra na Seljanovu.  Sponzor ove aktivnosti  bio je  kafić "Kvartić",  koji je nedavno otvoren na obližnjoj lokaciji i vrijedno radi da se ovaj dio grada  uljepša.  Prelijepi mural naglasio je akcente ovog zdanja kao i prekrio neprimjerne napise i time dodao pozitivnu notu, što je bila i namjera. 

Omladinski tim Tivat se razvio u pravi pozitivni pokret mladih ne samo u lokalnoj zajednici nego i šire.  Samo u prethodnih 7 mjeseci mladi ove organizacije posvetili su se podršci  raznih manifestacija kao sto je Bokeljski maraton, Wolf race, Kick box natjecanje  i kićenju grada.  Zajedno s organizacijom NVO Naša akcija organizirali su dvije akcije -  udomljavanje s azilom za pse, pridružili se raznim akcijama čišćenja i uređenju prostora,  lokalno i diljem  Crne Gore, i podržali humanitarne aktivnosti za socijalno ugrožene obitelji  i organizaciju Budi human. Kroz svoje aktivnosti u posljednja dva mjeseca posjetili su kanjon Mrtvice, kampirali  u kanjonu Komarnice, aktivnosti na   Skadarskom jezeru i u Orahovcu,  a narednog vikenda već se kreće u nacionalni park Prokletije.  

Što se murala tiče, ovaj tim planira  nastaviti  da uljepšavati  svoj grad i pokazati  jedan pozitivan pečat mladih u zajednici.