Koncert grupe Wilco i velika žurka u Kotoru gradu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Četvrtak, 09. lipnja 2016. - 9:34

Općina Kotor koja je suorganizator koncerta grupe Wilco, donijela je odluku da će 24. lipnja na dan koncerta svi ugostiteljski objekti koji podnesu zahtjev, moći da imaju produženo radno vrijeme. Kako se koncertom grupe Wilco obilježava početak glavne turističke sezone u Kotoru, toga dana će ugostiteljski objekti u Starom gradu moći da rade do 3 sata ujutro. Na taj način će se žurka s parkinga Benovo, poslije koncerta preseliti u Stari grad. Ugostiteljski objekti koji su se već odlučili da iskoriste ovu povoljnost, pripremili su i poseban program:

Old Town Pub -Slobodan Popovic P.S

Caffe Letrika-Gilerz DJ

Caffe Havana- Ansambl Toć

The Square Pub-Rock '90's

Club CESARE *HEINEKEN party* - Dee Jay KOYO, Dee Jay Sleeg, MC B-yang.....

Koncert grupe Wilco realizira SeaRock festival uz pokroviteljstvo Turističke Organizacije Općine Kotor, Nacionalne Turističke Organizacije Crne Gore i Općine Kotor.

SeaRock festival organizira prevoz iz svih krajeva Crne Gore za koncert Wilco 24.6. u Kotoru. Rezervirajte na vrijeme svoje mjesto, a Asocijacija izdavalaca privatnog smještaja pružit će posebne pogodnosti prilikom dolaska publike u Kotor. Prijevoz će biti organiziran iz sljedećih gradova:

Nikšić – 8 eura

Podgorica – 8 eura

Cetinje 17.45h – 8 eura

Budva – 6 eura

Bar – 8 eura

Sutomore – 8 eura

Petrovac – 8 eura

Herceg Novi – 7 eura

Rezervacije za prijevoz na broj – 069588388 ; 067278305

 

Za informacije o cijenama smještaja možete kontaktirati Asocijaciju izdavalaca privatnog smještaja na: office@aips-kotor.me.