Košarkaškom klubu "Teodo" uručene godišnje članske karte za Gradsku biblioteku

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 13. studenog 2015. - 8:49
Autor: 

U ime dugogodišnje suradnje između Centra za kulturu Tivat i Košarkaškog kluba "Teodo" prvotimcima i stručnom štabu, uprava Centra za kulturu Tivat jučer je uručila godišnje članske karte za Gradsku biblioteku. Košarkašima, treneru Draganu Prlu Radoviću i tajnikuDraganu Periću karte je uručio ravnatelj tivatskog CZK, Vojislav Kaluđerović.

On je istakao da imaju dugogodišnju uspješnu suradnju s tivatskim Košarkaškim klubom. „Saradnju proširujemo podjelom godišnjih članskih karata za Biblioteku. Između treninga možete doći u biblioteku, nešto pročitati i opustiti se uz dobro štivo. CZK i Teodo rade na promociji Tivta, svim silama trebamo raditi na tome da se dobar glas o Tivtu čuje širom regiona", rekao je Kaluđerović poželjevši Teodu mnogo uspjeha u nacionalnom šampionatu i Balkanskoj ligi.

Tajnik "Teoda", Dragan Perić izrazio je zahvalnost  Centru za kulturu Tivat na ovom lijepom gestu. „Hvala Centru na ovoj lijepoj ideji, košarkaši su se vidim već pozabavili nekim knjigama. Ne zahvaljujem se samo CZK kao ustanovi koja drži jedan visok nivo rada, nego i njihovim radnicima kao vjernim navijačima Teoda koji prisustvuju svakoj utakmici i koji nas podržavaju u svakom pogledu", rekao je Perić.