Kreativni radovi učenika na Novogodišnjem bazaru u Tivtu

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Subota, 19. prosinca 2015. - 11:14
Autor: 

Osnovna škola „Drago Milović“ iz Tivta jučer je u svom amfiteatru organizirala Novogodišnji bazar, na kome je sudjelovao veliki broj učenika.

Na malim štandovima bili su izloženi ručno rađeni ukrasi za jelke s novogodišnjim motivima, novogodišnje čestitke, razne figurice borova, Djeda Mraza, Snješka Bijelića; brojni unikatni predmeti koji mogu poslužiti kao dar; domaći kolači i torte i razne druge poslastice.

U sklopu Novogodišnjeg bazara bila je organizirana i tombola, koja je uključivala i prigodne darove. Da bi atmosfera bila što veselija pobrinuo se čuveni dječji zabavljač Šanta Panta, koji je, kao i uvijek, napravio sjajnu malu žurku, pjevajući i igrajući se s djecom.

Novogodišnji bazar okupio je veliki broj posjetitelja, koji su sa zanimanjem razgledali novogodišnje ukrase, a neki su za svoje najdraže uspjeli pronaći odgovarajuće darove za predstojeće blagdane. Bazar je bio još jedna u nizu prilika da se pokaže koliko su djeca svestrana, talentirana i kreativna, te koliko njihov mali doprinos može biti od značaja za društvo.