Kristina Miljenović - Gitara najveća ljubav

Time to read
1 minute
Read so far

Ponedjeljak, 18. studenog 2019. - 9:13
Autor: 

Kristina Miljenović, više nagrađivana gitaristica iz Kotora, nastupila je u dvorani DODEST "BUDO TOMOVIĆ" 15. 11. u projektu "FATALNA ŽENA", autora Jelene Govedarice, uz potporu Udruženja preduzetnica CG. Predstavile su se uspješne žene Crne Gore, kroz glumu, modu, ples, glazbu. Kristina je u modno-scenskom performansu svirala gitaru, ujedno bila i model, gdje također ima iskustva. Nosila je kreaciju dizajnerice Julije Nikčević .

Kristina će također svirati u svom rodnom gradu Kotoru, na koncertu koji nosi naziv "Poklon gradu", večeras u 19h, s učenicima ŠOSMO"Vida Matjan", povodom obilježavanja Dana Općine Kotor.

Također, Kristina će biti sudionica projekta "DANI GITARE" za talentirane učenike u Podgorici od 22. do 24. 11. .Pratit će predavanja, majstorske radionice, radit će s poznatim profesorima gitare. Svirat će na koncertu sudionika na završnoj večeri u dvorani biblioteke "Radosav Ljumović", gdje će se dodijeliti nagrade najuspješnijim sudionicima festivala.

Gitara joj je najveća ljubav i to pokazuju nagrade: ove godine osvojila je tri prve nagrade i jednu treću nagradu, koju je donijela u Crnu Goru sa Svjetskog natjecanja u gitari.

"GUITAR ART FESTIVAL 2019"-3. nagrada.

"SARAJEVO INTERNATIINAL GUITAR FESTIVAL 2019"-1. nagrada.

"MONTENEGRO INTERNATIONAL GUITAR COMPETITION" 2018.-2. nagrada i 2019.-1. nagrada.

"GUITAR FEST BIJELO POLJE"2018.-1. nagrada i 2019.-1. nagrada.

Državno natjecanje "XLV MUZIČKI FESTIVAL MLADIH CRNE GORE" 2018.-srebrna lira.

Radila je s poznatim stranim i domaćim dekanima velikanima gitare. Kristina je odlična učenica 7. razreda Muzičke škole "Vida Matjan" i Osnovne škole "Njegoš".Prvo tromesječje položila je s prosjekom 5:00.

Sudionica je "Guitar Art Summer festa" i orkestra"World Guitar Orchestra"od 2018.godine. Otvorila je ovoga ljeta 27. Kotorski festival pozorišta za djecu, dobila je ključeve grada Kotora od gradonačelnika. Nastupila je na "KOTORART TALENTIMA-DON BRANKOVI DANI MUZIKE " i na "LUKE UMJETNOSTI".

Njezin životni moto je "Nikad ne odustaj od svojih snova".

Kristina je 2017. godine bila "MISS CRNE GORE" i "MISS TALENTA" u svom uzrastu. Odlazi na Svjetsko natjecanje ljepote, talenta i mode u Tursku "WORLD LEAGUE OF BEAUTY AND FASHION"predstavlja Crnu Goru. Osvojila je "PHOTOMODEL OF THE UNIVERSE 2017." I "BEST IF THE BEST 2017.".

Bavi se sportom, modelingom, uči strane jezike. Ipak, najveća ljubav joj je gitara. Želja joj je da završi Muzičku akademiju.