Luksuzna plovila već potvrđuju sudjelovanje na Superyacht rendezvous u Porto Montenegru

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 24. travnja 2015. - 9:14
Autor: 

Neke od najznačajnijih jahti današnjice okupit će se na manifestaciji Superyacht Rendezvous Montenegro, koja će biti održana od 2. do 5. srpnja u tivatskoj marini Porto Montenegro, u organizaciji čuvene grupacije posvećene jahting industriji – Boat International Media, i kompanije Adriatic Marinas.

 

Na prestižnoj manifestaciji Superyacht Rendezvous koja se više od 20 godina održava u Monaku, a od ove godine prvi puta u Crnoj Gori, do sada su sudjelovanje potvrdile luksuzne jahte Galactica duga 50 metara i isto tolika Exuma, Elena duga 47 metara, 46-metarski Blue Ice, metar duži Ingot, 41 metara duga Komokwa, 39-metarska Alyssa, 35 metara dugi C-side i jahta Seven Seconds, duga 26 metara.

                                                           

Crna Gora ubrzano postaje destinacija za krstarenja, a zaliv Boke Kotorske je već postao stjecište superjahti. Bazirana na portfoliju Boat International događaja i uspjehu dosadašnjeg „Rendezvous-a“ u Monaku, ova jedinstvena manifestacija pruža priliku vlasnicima superjahti da dobiju odlične kontakte, biznis mogućnosti, u društvu ljubitelja plovila, istakla je Viktorija Lister, komercijalni direktor Boat Internationala.

 

Stručni timovi iz ove međunarodne grupacije smatraju da će sudionici predstojećeg susreta superjahti, u Porto Montegeru i njegovim kapacitetima od 460 vezova koje će imati ovog ljeta, a koji mogu primiti brodove i do 180 metara dužine, te ovdašnjem hotelu Regent, naći odgovarajuću dopunu superjaht luksuzu i stilu koji vlasnici uživaju na svojim jahtama.

 

U agendi sudionika Superyacht Randesvous-a, nalaze se poslovni sastanci, kokteli i prezentacije, krstarenje Bokom kotorskom, niz kulturnih sadržaja i zabava na Lido bazenskom kompleksu.